top of page

Arrangementer og datoer i Oslo

Gunilla Boivie og jeg har den store glede å tilby en workshop lørdag den 15. februar om 

 

Selvsabotering & ubevisste kontrakter. 

 

Hvis det er mange nok - minimum fire personer - som melder seg på til lørdag 15. februar arrangerer vi denne workshopen.  Den vil vare fra kl. 10:00 til 18:00. Pris kr. 1300. 

Påmeldig innen torsdag 13.   Sted Borgenveien 9B, 0370 Oslo.  

 

Da Gunilla og jeg arrangerte workshop med Sarah Peyton i Norge i november lærte vi mye spennende og nyttig.   

Noe av det jeg gledet meg veldig til var å lære om Unconscious Contracts/ubevisste kontrakter…jeg ble på en måte « tatt» av tittelen, det var noe som jeg kjente på ville være viktig for meg. Disse kontraktene går vi inn i som en form for overlevelsesstrategi og i loyalitet mot våre foreldre, besteforeldre eller også naturen.

 

Disse tilpasningene, kan i følge forsker Beatrice Beeb, skje allerede rundt 4 måneders alderen hvor vi lærer oss å undertrykke følelser som følge av hvilke ansiktsuttrykk er mottatt og godttatt av foreldrene eller ei! 

 

Vi fortsetter å inngå kontrakter som barn, unge eller voksne å tilpasse oss etter reaksjoner vi får fra omgivelsene, eller oss selv,  Disse kontraktene virker negativt inn på vår livsutfoldelse og da er Sarahs måte å oppdage og vikle oss ut av disse kontraktene svært effektfulle.  

 

Denne metoden, utviklet av Sarah, om å oppdage og vikle seg ut av ubevisste kontrakter vil vi så veldig gjerne lære bort videre både til konstellatører og  andre som ønsker å finne ut av mulige selvsaboterende oppførsel.

 

Ønsker du å være med så send meg en epost eller melding til 92636264 innen torsdag .

bottom of page