top of page

Krysalis senter for systemiske konstellasjoner

skal være et samlingssted, læring- og ressurssenter

for konstellatører og andre interesserte.

           

Selv om det er litt vel langt ut i januar ønsker jeg dere et godt nytt år,

og håper år 2020 så langt har vært bra!

 

Året 2020 byr for min del på en ny retning innenfor konstellasjonsrelatert systemisk arbeide.

 

 

Da jeg brakk kneet i påsken i fjor bestemte jeg meg for å gå i tenkeboksen angående konstellasjonsarbeidet….det ble en fin anledning for jeg måtte jo ta det med ro! Tiden etter bruddet var nyttig og det som ble klart for meg var følgende:

 

  • Jeg skal ha hovedfokus på organisasjonsutvikling for gründere og ledere.  Dette ble plutselig  innlysende siden jeg har en svært lang erfaring innen organisasjons- og bedriftsutvikling både som gründer, forsker og leder i tillegg til utdannelse innen økonomi og ledelse.  Akkurat nå er vi også midt inne i en lengre prosess med generasjons-skifte i vårt familiefirma som vi startet i 1989. Dét gir mange spennende utfordringer, innsikter og lærdom som jeg ønsker å bringe videre til andre bedrifter som er, eller skal inn, i samme situasjon. Systemiske konstellasjoner er en av flere gode ressurser vi har stor nytte av i denne prosessen!

 

  •  Jeg innså også at jeg liker best å jobbe sammen med andre og har vært så heldig å møte to det har klaffet svært godt med: 

 

             -Gunilla Boivie fra Stockholm. Vårt fokus blir på bedrifts- og organisasjons utvikling.

              Vi har over lengre tid jobbet med idéer og er kommet langt med planleggingen for 2020. 

              Høres dette interessant ut, klikk på linken "Flyer" om workshop i Stockholm og

              linken til "brosjyren" om vårt nye senter;  Systemisk lederskaps senter i Skandinavia/

              The Systemic Leadership Center in Scandinavia.            

              NB! Både flyer og brosjyre er under bearbeiding utseendemessig.

              Egen hjemmeside for senteret blir satt opp i disse dager av Gunilla.

              

             

 

             -Traude Wild fra Wien Kombinasjonen av kunst- og konstellasjons som Traude og jeg utviklet sammen                  er noe jeg absolutt ønsker å fortsette med, fortrinnsvis sammen med henne eller også noen ganger på                egen hånd siden hun bor i Arizona på vinterhalvåret. 

                                               

  • Jeg ønsker også å bruke noe det jeg har lært av Sarah Peyton. Jeg kommer til å tilby dager eller kvelder hvor vi jobber   med  ubevisste kontrakter på det personlige plan og det å komme ut av vonde tankespinn. Datoer kommer!

       

  • Ellers kommer jeg ikke til å gi helt opp å holde workshops med mer tradisjonelle konstellasjoner ei heller slutte å gi individuelle timer men det blir det ikke så mye av.  Det finnes så mange andre flinke konstellatører her på østlandet som jeg kan anbefale om det er ønskelig.  

 

 

 

                KOMMENDE ARRANGEMENTER PÅ SENTERET, 2019

                                       Sted: Borgenveien 9B. 0370 Oslo 

Gunilla Boivie og jeg har den store glede å tilby en workshop lørdag den 15. februar:

 

Selvsabotering & ubevisste kontrakter. 

 

Hvis det er mange nok - minimum fire personer - som melder seg på til lørdag 15. februar arrangerer vi denne workshopen.  Den vil vare fra kl. 10:00 til 18:00. Pris kr. 1300. 

Påmeldig innen torsdag 13.   Sted Borgenveien 9B, 0370 Oslo.  

 

Da Gunilla og jeg arrangerte workshop med Sarah Peyton i Norge i november lærte vi mye spennende og nyttig.   

Noe av det jeg gledet meg veldig til var å lære om Unconscious Contracts/ubevisste kontrakter…jeg ble på en måte « tatt» av tittelen, det var noe som jeg kjente på ville være viktig for meg. Disse kontraktene går vi inn i som en form for overlevelsesstrategi og i loyalitet mot våre foreldre, besteforeldre, oss selv eller også naturen.

 

Disse tilpasningene, kan i følge forsker Beatrice Beeb, skje allerede rundt 4 måneders alderen hvor vi lærer oss å undertrykke følelser som følge av hvilke ansiktsuttrykk er mottatt og godttatt av foreldrene eller ei! 

 

Vi fortsetter å inngå kontrakter som barn, unge eller voksne å tilpasse oss etter reaksjoner vi får fra omgivelsene, eller oss selv,  Disse kontraktene virker negativt inn på vår livsutfoldelse og da er Sarahs måte å oppdage og vikle oss ut av disse kontraktene svært effektfulle.  

 

Denne metoden, utviklet av Sarah, om å oppdage og vikle seg ut av ubevisste kontrakter vil vi så veldig gjerne lære bort videre både til konstellatører og  andre som ønsker å finne ut av mulige selvsaboterende oppførsel.

 

Ønsker du å være med så send meg en epost eller melding til 92636264 innen torsdag .

 

fullsizeoutput_1f26.jpeg

Traude Wild og jeg har nå tilbudt kunst og konstellasjons-workshop'er flere ganger, i Norge, Østerrike og Tyskland. I mars skal vi holde workshop i Sydney.  

 

Vi utvikler konseptet og

holder på å planlegge nye datoer for workshops både i Oslo og Wien.  

 

Det å kombinere kunstterapi og konstellasjoner har vist seg å ha svært god effekt og vi gleder oss til å utvikle videre. Siden Traude er kunsthistoriker og sertifisert guide i Wien i tillegg til å ha jobbet med hvordan kunst,  egen og andres, påvirker oss mennesker har vi bestemt oss for å tilby en kombinasjon av besøk til kunstgallerier og kunst og konstellasjoner i tillegg til guidet turer i Wien når vi er der. 
 

Kontakt oss

Adresse:

Borgenveien 9B

0370 Oslo

Norway

Email: audmarit@krysalis.no

Tel. 92636264

Success! Message received.

contact

       FOR MER INFORMASJON OM FORSKJELLIGE OG FREMTIDIGE ARRANGEMENTER: GÅ TIL SIDEN "ARRANGEMENTER OG DATOER" I OSLO

bottom of page