top of page

WORKSHOP

14. og 15 februar 2020

Systemisk lederskap innen bedrifter og organisasjoner.

                                                       Tidspunkter: Fredag 14. Kl. 16:00 til 20:00 og lørdag 15. Kl. 10:00 til 17:00 i februar.

Sted: Torsgatan 66, 11337 Stockholm. (nærmeste T-banestasjon: St. Eriksplan)

 

* Står du overfor et veiskille med din bedrift?

* Har du eller din bedrift kommet til et punkt der du opplever at du sitter     fast eller har vanskeligheter med å komme videre?

* Har du utfordringer i forhold til samarbeidspartner(e)?

 

Workshopen er for deg som er gründer/bedriftseier og som kjenner deg igjen i disse eller lignende utfordringer og ønsker å finne veien videre.

 

Velkommen til en workshop der vi tar utgangspunkt i bedriften som et levende system og som også er en del av, og påvirkes av, andre systemer! 

 

Det å se på bedrifter og organisasjoner som et levende system - en entitet - har gitt oss et helt nytt sett med verktøy som gir oss et unikt perspektiv på mange problemer, problemer som virker ulogisk og uforståelig og nesten uansett hva vi gjør så sitter vi fast.  Dette kan også vanskeliggjøre veivalg, at man ”ut av det blå” får problemer med samarbeidspartner(e), eller at ansatte oppfører seg som rebeller og skaper store problemer uansett hva man gjør, plutselig nedgang i salget, uforutsette problemer med leverandører og lignende….

 

Den systemiske tilnærmingen gir en helt ny forståelse av fenomener som kan påvirke bedriften, fenomener som for eksempel kan ha med tidligere hendelser å gjøre, noe uoppgjort, noe som ”sitter i veggene” og påvirker bedriften og ansatte. 

Det er ikke snakk om å finne syndebukker eller fordele skyld! Poenget er å hjelpe deg til å se det som er,akseptere det for så gå videre slik at du selv kan ta avgjørelser og komme deg videre ut fra en større forståelse og innsikt i det som bedriften påvirkes av. 

 

Du er eksperten på din bedrift!

Det vigjør er å tappe inn i din og bedriftens innebygde intelligens som hjelper deg å ta informerte beslutninger på grunnlag av de skjulte og uhensiktsmessige dynamikkene som har kommet opp i prosessen. 

 

Som uttrykt av en annen som jobber med bedrifter på denne måten: ” We help you to see what you already know but do not know that you know.”  (Cecilio Fernandez Regojo.)

Neste mulige workshop blir i Oslo:

Fredag 24. April Kl. 16:00 til 20:00 og lørdag 25.april Kl. 10:00 til 17:00

 

Følgende er avlyst, pga for få påmeldte. 

Dato og tidspunkt: Fredag 14. Kl. 16:00 til 20:00 og lørdag 15. Kl. 10:00 til 17:00 i februar.

Sted: Torsgatan 66, 11337 Stockholm. (nærmeste T-banestasjon: St. Eriksplan)

Priser og påmeldings informasjon:kommer snart.

 

bottom of page